Bedrijven

In Hofstede Sparrenheuvel zijn de volgende bedrijven gevestigd

JRS MakelaarsJRS makelaars is actief vanuit 3 kantoren, Haarlem, Heemstede en Bloemendaal met een team van gecertificeerde makelaars en commerciële binnendienst medewerkers. Wij weten wat er leeft in de regio en volgen continue de marktontwikkelingen. Een plezierige zekerheid als u op zoek bent naar een woning, appartement of villa of als u wilt verkopen.


Belastingadvies & Administratiekantoor Sparrenheuvel B.V. 


Meer dan 25 jaar zijn wij werkzaam als Belastingadvies- en administratiekantoor in Bloemendaal. In die tijd hebben wij een trouwe schare aan cliënten opgebouwd; met name in het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepen. Onze dienstverlening bestaat uit het verzorgen van de financiële administratie, van alle fiscale aangiften, de salarisadministratie en het samenstellen van de jaarrekening. Daarnaast adviseren wij onze cliënten op alle gebieden waar het gaat om hun inkomsten en of vermogenspositie.


GezondManagement


Ruim veertig jaar staat Gezond Management bekend om zijn scherp inlevingsvermogen, integere en directe aanpak en inzicht. Inmiddels hebben wij tal van mensen en bedrijven geholpen zichzelf te managen om zo een goede fysieke en mentale gezondheid te behouden of te bereiken. Gezond Management is gespecialiseerd in diverse benaderingswijzen, zoals gezond zijn, gezond blijven (particulieren) en gezond investeren, maar ook gezond samenwerken, gezond potentieel en gezond besturen (bedrijven).

MM Publications

http://www.mmp.nl

MMP Foto is de fototak van MMP en is gespecialiseerd in sport- en entertainmentfotografie. In de fotodatabase van MMP Foto vindt u een uitgebreid archief met 210.268 foto's. Het archief van MMP is toegankelijk voor professionele gebruikers. Geregistreerde toegangshouders, die in het bezit zijn van een loginnaam en password, kunnen alle foto's uit de MMP fotodatabase in hoge resolutie downloaden. Niet-toegangshouders kunnen zonder in te loggen alle foto's bekijken.

Zorgbalans
http://www.zorgbalans.nl/

Persoonlijke zorg voor u
Wie zorg of ondersteuning nodig heeft, zit goed bij Zorgbalans. Wij zijn er voor u, samen met de mensen om u heen en vrijwilligers en organisaties in de buurt. Wij luisteren naar wat u belangrijk vindt en helpen u met de zorg die u nodig heeft. Bijvoorbeeld met verpleegkundige zorg thuis, hulp bij het huishouden, revalidatie, begeleiding bij dementie of een woonvorm met 24-uurs zorg.
Bij Zorgbalans zien we wie u bent en krijgt u zorg en ondersteuning op een persoonlijke manier. Dichtbij, vanuit een klein en betrokken team van professionals.

Moms&More


Maakt ambitieuze moeders weer blij met zichzelf en hun leven. Omdat je dag zo vol is, heb je het idee alles maar half te doen en daar voel je je schuldig over. Je bent bang om je kind, je man en je werk te kort te doen. Langzaam ben je jezelf en je dromen aan het verliezen. Daardoor voel je je uitgeblust, gefrustreerd en passieloos. Laat je dat op z'n beloop dan schaadt dit je gezin, je relatie, je werk en vooral jezelf. Moms&More begrijpt dit.


Convert Media

Convert Media

Convert Media is gespecialiseerd in strategische marketing consultancy.
Wij helpen opdrachtgevers (adverteerders) met het realiseren van significante groei door middel van opvallende en rendement gedreven marketingcommunicatie.
Brandnew Fragrances wil in een traditionele cosmetica markt een positie verwerven, middels een vernieuwende werkwijze.
In samenwerking met bestaande, sterke merken, ontwikkelt Brandnew Fragrances concepten, die origineel zijn, kwalitatief aan hoge eisen voldoen en aantrekkelijk zijn voor de kritische consument. Brandnew Fragrances realiseerde dit inmiddels voor Scotch en Soda, Zinzi, Ajax, Geddes & Gillmore, Quick, Hunkemoller, e.a.